Vertrek en aankomst Singapore
Blijf op de hoogte en volg Robin & Julian
10 Februari 2009 | Singapore, Singapore
10 Februari 2009 - 07:05
Marilou:
Hey Hanneke, Wilco, Robin & Julian!
Gelukkig zijn jullie goed aangekomen. Jullie avontuur is nu eindelijk begonnen. Singapore klinkt echt geweldig, ik krijg nu echt ontzettend veel zin in vakantie, haha (vooral omdat we hier midden in de winterse buien en harde wind zitten)! Oh, wat ben ik jaloers, haha! En is het hotel ook mooi? Geniet nog maar lekker een paar dagen in Singapore en dan op naar jullie eindbestemming: Australië! Tot mails!
xx Marilou -
10 Februari 2009 - 07:36
A Vlemmix:
fijn dat jullie zo;n goede reis hebben gehad en dat het al meteen zo,n goed gevoelgeeft en vooral dat het met robin en julian goed gaat,geniet van het mooie weer want hier is het niks, dus jullie zijn maar bofkonten ,tot wederhoren veel liefs van ons Annie en Pieter -
10 Februari 2009 - 08:20
Vivian :
Hoi jullie 4-tjes,
Goed om te horen dat jullie een goede reis hebben gehad. Geniet een paar dagen van Singapore en dan gaat echte avontuur beginnen. Wat Marilou ook al zei, ben ik ook jaloers want vakantie daar heeft iedereen altijd zin in. Tot gauw.
Groetjes
Ben benieuwd naar de verhalen. Have fun! -
11 Februari 2009 - 07:13
Miranka:
He avonturiers!!
Fijn dat de vlucht zo goed is gegaan. Ik kijk ernaar uit om af en toe weg te dromen bij jullie verhalen!
Veel plezier!