Eindelijk echt onderweg
Door: Hanneke
Blijf op de hoogte en volg Robin & Julian
04 Maart 2009 | Australië, Sydney
De volgende ochtend gaan we weer verder. Eerst nog een stukje langs de kust en daarna het binnenland in. Het binnenland blijkt verrassend heuvelachtig te zijn. Op aanraden van de campingbaas stoppen we onderweg bij Fitzroy Falls, een mooie waterval die van 80 meter hoogte de diepte in stort. Als we terug naar de auto lopen wil Robin weer doen wie er het eerste is, dus hij begint te rennen. Ik zeg nog dat hij niet zo hard moet rennen en meteen valt hij al. Allebei zijn knieën open en zijn elleboog die net genezen was. Hij moet erg huilen, maar in de auto leggen we er een handdoek over, zodat hij het niet meer ziet en geven we hem een bakje chips. We rijden verder tot Goulburn waar we een hapje gaan eten. Na het eten gaat Wilco naar de RTA om de auto op naam te zetten. In eerste instantie vragen ze het adres van onze vaste verblijfplaats, maar deze hebben we natuurlijk niet. Gelukkig staan we al geregistreerd omdat onze trailer al eerder ingeschreven stond. We gaan weer verder en nu is het mijn beurt om te rijden. Ik vind het best spannend, maar eigenlijk stelt het niks voor en ook de trailer volgt gewoon. Aan het eind van de middag komen we aan in Canberra. We kamperen net buiten de stad. Omdat het erg warm is, gaan we eerst even zwemmen. Daarna pannenkoeken bakken en de kinderen kunnen weer naar bed.