Alice Springs
Door: Wilco
Blijf op de hoogte en volg Robin & Julian
19 April 2009 | Australië, Alice Springs
Zondagochtend was het gratis pannenkoeken eten festijn. Heel geslaagd: voor iedereen die maar wil worden er een uur lang gigantisch veel pannenkoeken gebakken door het team van de camping. Je maakt zo direct contact en we hebben dan ook ruim twee uur met verschillende mensen gesproken, terwijl de kinderen met elkaar speelden.
Voor de rest dus NIETS. Uitgerust. Morgen, maandag 20 april trekken we de woestijn in en is het weer gedaan met de pret. De wegen worden ruwer, dus ik begin me hier nu echt op te verheugen. Verder hopen we vooral niemand tegen te komen, hooguit wat Australische dieren. Voorlopig dus weer geen contact met de buitenwereld.
20 April 2009 - 19:58
Sanne:
He Luitjes!! Wow, wat een verhalen. Zo nu en dan moet ik echt weer even bij lezen hoor! Ook wel even lekker, of neit zo luieren en niets doen. Wat is het prachtig dat jullie dit samen zo kunnen doen. En wat een super leuke foto's vooral de kids zijn fotogeniek zeg! En inderdaad op een schaal van bruin tot heel bruin... toch wel tegen het vieze aan hoor! Grapje, juist wel lekker om te zien van de bruine toetjes. Ik geloof dat ik het niet hoef te zeggen want dat doen jullie wel geloof ik, maar geniet van elkaar en van de mooie natuur!! Tot mails. Groetjes van Ben, Sanne en Neel -
21 April 2009 - 19:52
Miranka:
Ha avonturiers,
weer even heerlijk weggedroomd bij de ongelooflijk mooie foto's en de leuke verhalen. Leuk om te horen dat jullie met veel mensen praten, en anders hebben jullie altijd die vliegjes nog :)
groetjes Miranka (die eigenlijk wel heel jaloers is op dat vieze bruin...) -
23 April 2009 - 07:24
Anouk:
He Han & Co!
Wat een verhalen en ontzettend mooie foto's.
Ik ben zooooo jaloers (wel gezond jaloers hoor).
Misschien kan ik dit ook over een jaar of 4 gaan doen met mijn zoontje/dochtertje want in Oktober wordt er een klein wondertje geboren.
Leuk he?? Als jullie terugkomen moet ik nog 2 maandjes. Ik voel me supergoed en ben supertrots!
Geniet van jullie reis!
Groetjes aan je mannen en een dikke kus voor jou!
X Anouk
23 April 2009 - 09:29
Vivian:
Ha jullie bruintjes,
Ik geniet van jullie verhalen en belevissen. Geniet er maar lekker van. Hier begint het weer ook beter te worden, eindelijk. Het ga jullie goed blijf schrijven en mooie kiekjes maken.
Vivian -
26 April 2009 - 10:31
Rachelle:
Hallo allemaal vanuit een bewolkt Eindhoven. Weer even bijgelezen en foto's bekeken van jullie belevenissen. Het ziet er super leuk uit...wij hebben nu ook een week vakantie ;-) en daarna mogen we weer fijn werken. iets wat jullie nu vast niet missen!!! Groetjes van Maarten, Rachelle, Nick, Jesse en Max.