Lakes Entrance
04 Maart 2009 | Australië, Lakes Entrance
04 Maart 2009 - 05:53
Henk Aben:
Hallo wereldreizigers,
Na een weekje wintersport (wat stelt het voor) weer aan de slag gegaan. Ik heb net jullie belevenissen gelezen. Wat een pech met de auto. Nu maar hopen dat alles verder goed gaat. Prachtige verhalen uit een denk ik onbegrenst land. Leuke foto's van jullie en de omngeving. Zo krijg je inderdaad een beeld bij al de verhalen. Nog heel veel plezier, geniet er van. En Wilco we hoeven dit jaar niet naar het stadhuisplein, dus blijf daar maar mooi genieten.
Groetjes Henk Aben -
04 Maart 2009 - 08:59
Sanne:
Hallo allemaal! Heel fijn om jullie verhalen te kunnen lezen. En echt super dat Julian aan de wandel is! Lees dat de jongens het goed naar de zin hebben, dat is voor jullie ook genieten. Wel wat pech gehad onderweg, maar dan nu echt op pad. Als ik hier naar buiten kijk is het ontzettend nat, druilerig, echt maart roert zijn staart weer! Maar dat gaat ook wel weer over he? Pas goed op elkaar en tot mails!
Groetjes, Ben, Sanne en Neel -
04 Maart 2009 - 20:14
Marilou:
Hey allemaal!
Gelukkig gaat alles goed met jullie en is de reis nu echt begonnen (met een mooie 'nieuwe' auto!). De foto's zijn echt mooi en jullie verhalen klinken super! Misschien laat ik me door jullie nog wel overhalen om een keertje naar Australië te gaan! Geniet maar van alles wat jullie zien en doen en tot mails!
xxx Marilou -
05 Maart 2009 - 11:17
Kim Antonis:
hallo allemaal,
Zo te lezen hebben jullie al veel gezien en meegemaakt. Helaas wat tegenslagen gehad, maar gelukkig is de reis nu echt begonnen. Geniet van het land, de natuur, de cultuur en van elkaar! Veel plezier.
groetjes Kim -
05 Maart 2009 - 17:45
Mieke En Toon:
Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben. Het lijkt me heerlijk om zo in die mooie natuur rond te trekken, en daar nog zo lekker lang de tijd voor hebben. Geniet er maar van.
Veel groeten en pas goed op elkaar.
Groeten, Mieke en Toon.